“Interdisciplinary Reflections of Contemporary Experiential Marketing Practices” Yayımlandı!

Üniversitemiz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Akel hocamızın önderliğinde ve editörlüğünde hazırlanan “Interdisciplinary Reflections of Contemporary Experiential Marketing Practices” isimli kitap yayımlanmıştır. Kitabın bölüm yazarları arasında Üniversitemiz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünden Arş. Gör. Pınar Uçar, Bankacılık ve Sigortacılık Programından Öğr. Gör. Mısra Çakaloğlu, Turist Rehberliği Programından Öğr. Gör. Altan Demirel ve İletişim ve Tasarımı Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Gülce Dölkeleş hocalarımızda bulunmaktadır.