AKADEMİ ve MEDYA PANELİ

🔴 BU PANEL

'Akademi ve Medya' konulu panelimiz birbirinden değerli konuklarımızın ve salonumuza sığmayan öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleşmiştir.

Medya sektörünün akademik yapı içerisinde yeri ve akademinin medya sektörüne faydaları, katkıları neler olabilir konularının konuşulduğu panelimizde konuklarımız kendi hayatlarından örnekler vermiş ve yaşamış oldukları anılarını anlatarak öğrencilerimize tecrübe aktarımı gerçekleştirmişlerdir.

Panelimiz Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Ekrem ÇALKILIÇ ve Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mehmet YAZICI'nın açılış konuşması ile başlamış olup, kıymetli öğrencimiz İlayda ADIYEKE moderatörlüğünde devam etmiş, akabinde plaket töreni ve 'Açık Hava' programının çekimlerinde görev alan öğrencilerimizin sertifikalarının takdim edilmesi ile sonlanmıştır.

Etkinliğimiz sırasında ayrıca üniversitemiz geleneği olduğu üzere Mütevelli Heyetimizin yeni üyesi Sayın Gürhan KAYABEY'e plaketleri takdim edilmiştir.