21. YÜZYILDA ÖĞRENME BECERİLERİ ZİRVESİ

Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen 21. YÜZYILDA ÖĞRENME BECERİLERİ ZİRVESİ  25 Ocak 2024 tarihinde Antalya ve ilçelerindeki liselerin kıymetli yönetici ve öğretmenlerinin yoğun bir ilgisi ve katılımı ile gerçekleşti.

Zirvemizin proje ortağı olan İSTEAMDER, Şişli ve Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ve desteklerinden dolayı Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ayrıca sunumları ile Zirvemize katılım gösteren çok değerli hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Gerçekleştirilen aşağıdaki tüm sunumların linkleri internet sitemiz ve youtube kanalımıza yüklenecektir.

Zirvede gerçekleştirilen konuşmalar ve kıymetli konuşmacılarımız; ⬇

◼ Prof. Dr. Buket Akkoyunlu, Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı/ “21. Yüzyılda Öğrenen Profili"

◼ Prof. Dr. Mehmet Yazıcı / Antalya Belek Üniversitesi Rektörü / “Gençliğin Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme Becerileri Kazanması”

◼ Prof. Dr. Oğuz Özyaral / Antalya Belek Üniversitesi Rektör Yardımcısı/ “21. Yüzyıl Öğrenme Becerilerinde Öz Farkındalığın Yeri ve Önemi”