ŞÜKRÜ TAN ERİM FAHRİ DOKTORA TÖRENİ

Antalya Belek Üniversitesi Senatosunun kararı uyarınca, Fix Defence ve MGA Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şükrü Tan ERİM’e  Savunma Sanayi Sektörüne yapmış olduğu hizmetlere istinaden, Ülkemizin gelişimi ve toplumun refahı için yaptığı benzersiz katkılar ile sosyal ve ekonomik alanlarda da büyük bir etki yaratması, uzman, öncü, güvenilir ve saygın bir kimlikte bulunması sebebiyle, Fahri Doktora Ünvanı verilmiştir.

Fahri Doktora Töreni sunuculuğunu Kurumsal İletişim Daire Başkanı Burcu Yıldırım Parlak, açılış konuşmalarını Antalya Belek Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Ekrem Çalkılıç ile Rektör Prof. Dr. Mehmet Yazıcı gerçekleştirirken, Doktora yeminini ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral Sayın Erim'e tekrar ettirmiştir.

Tören, Antalya Belek Üniversitesi’nin akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Programda Şükrü Tan Erim’in çalışmalarına, başarılarına ve öz geçmişine değinildi, kendisi ile ilgili bir video gösterimi oldu.
Bu anlamlı törende bizlerle birlikte bulunan tüm akademik ve idari personelimize, konuklarımıza ve siz sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.