2023-2024 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARINA KAYIT DUYURUSU

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bütünleme sınavlarına başvurular 29-31 Ocak 2024 tarihleri arasında olup, öğrenciler bu sınavlara otomatik olarak eklenmeyecek kendileri kayıt yapacaklardır.

Aşağıdaki şartları sağlayan öğrencilerimizin belirtilen başvuru tarihleri içerisinde OBS Sistemlerinden Bütünleme sınavlarına kayıt olmaları gerekmektedir.

-İlgili dersin Final sınavına girmeyen ve devamsızlıktan kalmamış olan öğrenci Bütünleme Sınavına kayıt olabilir.

-Sadece ilgili dersin harf notu FF, FD, DD ve DC olanlar Bütünleme Sınavına kayıt olabilir.

Öğrenci başvuru süresi içerisinde kayıt yapmış olduğu dersten vazgeçer ise yine OBS sisteminden kaydını silebilir. Bütünleme Sınavına kayıt olduğu halde girmeyen öğrenci FF notu alarak dersten kalır.

OBS Sisteminizden bütünleme sınav kaydı yapmak için uygulayacağınız adımlar için tıklayın.