2022-2023 YILI GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

2022-2023 YILI GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Sevgili Öğrencilerimiz, Güz Dönemi Bütünleme Sınavı ile ilgili tarihler aşağıdaki gibidir.

BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ                           6-10 ŞUBAT 2023

BÜTÜNLEME SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ
:      30 OCAK- 1 ŞUBAT 2023

BÜTÜNLEME SINAV BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

30 Ocak 2023 tarihinden, 1 Şubat 2023 saat 17:00’a kadar OBS Öğrenci Girişi ˃ Ders ve Dönem İşlemleri ˃ Bütünleme Kayıt butonundan bütünleme sınavına girmek istediğiniz dersi + işaretine basarak ekleyerek başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Yanlış ekleme ya da vazgeçme durumunda sistemden silme işleminizi yapabilirsiniz.

BÜTÜNLEME SINAVINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

1.AKEV Üniversitesi Sınav Yönetmeliğine göre Final sınavına girmeyen öğrenci ilgili dersten başarısız sayılmaktadır. Final sınavına girme hakkı kazanıp sınava girmeyen öğrenci Bütünleme sınavına katılabilir.

2.İlgili dersin harf notu FF, FD, DD, DC olanlar Bütünleme sınavına girebilirler.

Lütfen BÜTÜNLEME SINAVLARINA KAYIT KILAVUZUNU inceleyiniz.