2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS KAYITLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Sevgili 2021 Öğrencilerimiz,

Bahar dönemi ders kayıtları başlamış olup,  24 Şubat 2023 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Ders kayıtlarınızı OBS üzerinden yapmanız gerekmektedir. Bu tarihten sonra sistemleriniz ders kaydı yapmanıza izin vermeyecektir.

Ders kayıtlarınız ile ilgili Danışmanlarınızdan destek almanız gerekmektedir.

OBS giriş şifrelerini unutmuş olan ya da sisteme giriş yapamayan öğrencilerimiz oidb@akev.edu.tr mail adresine yazarak şifre güncellemesi isteyebilirsiniz.

Hepinize başarılar diliyoruz.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığ