MALİ KAYIT YENİLEME DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR

MALİ KAYIT YENİLEME DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR.

2022 yılı ve öncesinde kayıt olmuş olan mevcut öğrencilerimizin 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için Mali Kayıt Yenileme dönemi başlamıştır.

Tam burslu ve erken kayıt döneminde mali sorumluluklarını yerine getirmiş olanlar dışındaki öğrencilerimizin ders kayıtlarını yapabilmeleri için 8 Eylül 2023 tarihine kadar mali kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı için geçerli olacak KDV dahil yıllık ücretinizi aşağıdaki telefon numaralarından, e-posta göndererek ya da ÖDEME PORTALI’mıza girerek öğrenebilirsiniz.

Tel: 444 1 264/ 1070 , 1072, 1034

E-posta: muhasebe@belek.edu.tr

ÖDEME PORTALI na giriş için tıklayınız. https://www.belek.edu.tr/Student/Login

Öğrenci numaranızı girdikten sonra KAYITLI TELEFONUMA ŞİFRE GÖNDER e tıklayınız. Gelen şifreyi girdikten sonra 2023-2024 için yıllık ücretiniz ALACAK TUTARI olarak karşınıza çıkacaktır. Bir sorun ile karşılaşmanız durumunda yukarıdaki telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

ÖDEME YÖNTEMLERİ

1.Yöntem: Kredi kartınız ile tek çekim yaparak sonrasında bankanızdan taksitlendirme işlemi yapmak isterseniz Üniversitemize gelerek fiziki pos cihazlarımızdan çekim yaptırmanız gerekmektedir.

2.Yöntem: HAVALE/EFT ile ödemek için banka bilgileri aşağıdaki gibidir. ÖDEME PORTALI ndan yıllık ücretinizi öğrenebilirsiniz.

TÜRKİYE İŞ BANKASI Iban Bilgileri;

Alıcı: Antalya Belek Üniversitesi

Açıklama: Öğrenci Ad Soyad, TC Numarası, 23-24 yılı ücreti

IBAN: TR76 0006 4000 0016 2063 3319 56

Dekontunuzu lütfen muhasebe@belek.edu.tr adresine e-posta olarak gönderiniz.

3.Yöntem: KREDİ KARTI ile tek çekim ya da kartınızın özelliğine göre 12 aya kadar taksitlendirme için ÖDEME PORTALI’mız üzerinden ödeme işleminizi yapabilirsiniz.

ÖDEME PORTALI na giriş için tıklayınız.

1.Adım: Öğrenci numaranızı girdikten sonra KAYITLI TELEFONUMA ŞİFRE GÖNDER e tıklayınız. Gelen şifreyi girdikten sonra yıllık ücretiniz BORÇ TUTARI olarak karşınıza çıkacaktır.

2.Adım: Ekranın sol tarafında yazan Online Ödeme butonuna tıklayınız.

3.Adım: Tamamlanan ödeme bilgilerinizi ÖDEME PORTALI üzerinden kontrol edebilirsiniz.