2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

🔴Sonuçlar için tıklayınız.

Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen Yatay Geçiş Kaydı İçin Gerekli Belgeler ile birlikte 9-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Adres: Antalya Belek Üniversitesi Kadriye Mahallesi Celal Bayar Caddesi No:5-6 Serik/ANTALYA

Yatay Geçiş Kaydı için Gerekli Belgeler

Kayda gelirken aşağıda listelenen evrakların ıslak imzalı ya da e-imzalı/barkodlu asılları ile gelmeniz gerekmektedir.

◾ Yatay Geçiş Başvuru Formu (Başvuru esnasından gönderilen formun ıslak imzalı aslı gerekmektedir.)

◾ Nüfus cüzdanı fotokopisi (Aslı adayın yanında olmak koşulu ile)

◾ Öğrenci Belgesi (yeni tarihli)

◾ Transkript

◾ Ders İçerikleri-İntibak (ders saydırma) işlemi yapılacak ise

◾ ÖSYM YKS Yerleşme ve Sonuç Belgesi (internet çıktısı)

◾ Disiplin Durum Belgesi

◾ Yatay Geçişine Engel Yoktur yazısı

◾ Askerlik Durum Belgesi (Askerlik çağına gelmiş, 2003 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden veya e-devlet sisteminden alınacak.)

◾ 6 adet vesikalık fotoğraf (Arka taraflarına Ad/Soyad yazılmış olarak)

◾ Adli sicil kayıt Belgesi(e-devlet üzerinden alınabilir)

◾ İkamet belgesi(e-devlet üzerinden alınabilir)

EK BELGELER

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ (Ön Lisans) bölümünü kazanan öğrencilerimizin kayıt için ek olarak;

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor (Bu kurumların listesi için tıklayınız.)