Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Mustafa Zeki Yüce'ye Ödül!

Antalya Gazeteciler Cemiyeti, kentte çeşitli basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin anıları ile tanıklık ettikleri ilginç olayların yer aldığı ve kapak tasarımını üniversitemiz öğretim görevlilerinden Mustafa Zeki Yüce tarafından tasarlanan "Neler Yaşadık Neler" adlı kitabın tanıtımı Türkiye'de sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz’da kutlanan ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törende Rektör Vekilimiz Sayın Kerim Çetinkaya'da ödül takdiminde bulunmuştur.