2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı

◼ Üniversitemizin İnsani Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencilerinden Hatice Binnur GÜLTAŞ’ın “Göçle Gelen Boşnakların Metropolde Mekânsal Kümelenmeleri ve Yaşadıkları Kimlik Sorunları: İstanbul Gaziosmanpaşa- Bayrampaşa Örneği” - (Danışman: Prof. Dr. Hüseyin BAL), Ayşe UÇAR’ın “Çiftçinin Gözünden Sürdürülebilir Tarım: Antalya/ Altınova Örneği” - (Danışman: Prof. Dr. Hüseyin BAL), Esra Nur İNANÇ’ın “Jeotermal Enerji Sahalarının Doğa, Toplum ve Birey Hayatı Üzerindeki Etkileri: Aydın- Pamukören Örneği” - (Danışman: Arş. Gör. Hayriye ORHAN), Tuğçe KARAKILIÇ’ın "Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Flört Şiddetine Maruz Kalan Kadın Üniversite Öğrencilerinin Sosyal Hayatlarında Yaşadıkları Sorunlar: Antalya Belek Üniversitesi İnsani Bilimler Fakültesi Örneği” - (Danışman: Arş. Gör. Hayriye ORHAN) adlı projeleri TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2 dönemi kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.